Drodzy klienci, |
Brak produktów
Ostatnio przeglądane
Bezpieczny dla chorych na celiakie....
Nowy
Składniki:
mąka z Quinoa (50%), mąka kasztanowa (50%), skrobia z tapioki, sól morska, babka płesznik (błonnik, Plantago Psylium), Chia nasiona szałwii hiszpańskiej, błonnik jabłkowy, substancje zagęszczające: guma ksantanowa
Chleb opakowany w systemie MAP w atmosferze ochronnej.
Wypiekany w formach drewnianych i sprzedawany w opakowaniu jednostkowym.
Wyniki badań dostępne w zakładce „certyfikaty”
Produkt nie zawiera glutenu, laktozy, skrobi pszennej, ani białka jaja kurzego.
Wartość odżywcza w 100 g produktu:
Wartość energetyczna: 997,28 kJ / 237,54 kcal
Tłuszcze: 6,33 g
w tym nasycone kwasy tłuszczowe: 0,81 g
Węglowodany: 37,39 g
w tym cukry: 0,01 g
Błonnik: 4,71 g
Białko: 5,3 g
Sól: 0,83 g