ZIARNA KASZE Jest 45 produktów.

na stronę
Pokazuje 1 - 12 z 45 elementów
  • 6,19 zł

    Składniki: Słonecznik łuskany* 100% (*certyfikowany składnik ekologiczny)   Opis: Ekologiczne ziarno słonecznika doskonałe jako samodzielna przekąska oraz jako wzbogacający smakowo dodatek do wypieków, deserów, musli i sałatek. Wyśmienicie smakuje uprażony na patelni.  

    6,19 zł
    W magazynie
  • 8,10 zł

    Składniki: słonecznik łuskany* 100% (*certyfikowany składnik ekologiczny)  Opis: Ekologiczne ziarno słonecznika doskonałe jako samodzielna przekąska oraz jako wzbogacający smakowo dodatek do wypieków, deserów, musli i sałatek. Wyśmienicie smakuje uprażony na patelni.

    8,10 zł
    W magazynie
  • 5,71 zł

    Składniki: słonecznik łuskany* 100% (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    5,71 zł
    W magazynie
  • 24,00 zł

    Składniki: pestki dyni ciemnozielone* 100% (*certyfikowany składnik ekologiczny) Opis:Ekologiczne pestki dyni to wyśmienita przekąska dla każdego. Doskonale sprawdzają się w codziennej kuchni. Można je dodawać do sałatek, zup lub posypywać desery.

    24,00 zł
    W magazynie
  • 12,00 zł

    Składniki:pestki dyni ciemnozielone* 100% (*certyfikowany składnik ekologiczny) Opis:Ekologiczne pestki dyni to wyśmienita przekąska dla każdego. Doskonale sprawdzają się w codziennej kuchni. Można je dodawać do sałatek, zup lub posypywać desery.

    12,00 zł
    W magazynie
  • 9,05 zł

    Składniki:pestki dyni ciemnozielone* 100% (*certyfikowany składnik ekologiczny) Opis:Ekologiczne pestki dyni to wyśmienita przekąska dla każdego. Doskonale sprawdzają się w codziennej kuchni. Można je dodawać do sałatek, zup lub posypywać desery.

    9,05 zł
    W magazynie
  • 12,50 zł

    Składniki: fasolka mung* 100% (*certyfikowany składnik ekologiczny) Sposób przygotowania: uprzednio namoczoną kilka godzin i przepłukaną fasolę należy gotować w świeżej, nieosolonej wodzie ok. 45 min. Można dodać glony kombu (ułatwiają trawienie). Fasolę solimy dopiero pod koniec gotowania.     

    12,50 zł
    W magazynie
  • 10,50 zł

    Opis:Ekologiczna fasolka biała Jaś jest szczególnie znana jako główny składnik popularnej na polskich stołach "fasolki po bretońsku". Doskonale nadaje się do zup, potraw jednogarnkowych, past i pasztetów, a także do sałatek. Jest doskonałym źródłem błonnika i białka roślinnego.

    10,50 zł
    W magazynie
  • 10,00 zł

    Składniki: fasolka biała* 100% (*certyfikowany składnik ekologiczny)  Sposób przygotowania: uprzednio namoczoną co najmniej 12 godzin i przepłukaną fasolę gotować do miękkości w świeżej, nieosolonej wodzie ok. 60 min. Można dodać glony kombu (ułatwiają trawienie). Fasolę solimy dopiero pod koniec gotowania, ewentualnie można dodać sos sojowy.

    10,00 zł
    W magazynie
  • 7,00 zł

    Skład: fasolka czarna* 100% (*składniki ekologiczne objęte certyfikatem kontroli). Sposób przygotowania:  fasolę należy przepłukać i zalać zimną wodą do namoczenia na co najmniej 12 godzin. Następnie gotować do miękkości w świeżej, nieosolonej wodzie z dodatkiem glonu kombu (ułatwia trawienie). Fasolę solimy dopiero pod koniec gotowania, ewentualnie można...

    7,00 zł
    W magazynie
  • 8,10 zł

    Skład:fasolka pinto* 100% (*certyfikowany składnik ekologiczny) Sposób przygotowania: uprzednio namoczoną co najmniej 12 godzin i przepłukaną fasolę należy gotować do miękkości w świeżej, nieosolonej wodzie ok. 60 min. Można dodać glony kombu (ułatwiają trawienie). Fasolę solimy dopiero pod koniec gotowania, ewentualnie można dodać sos sojowy.

    8,10 zł
    W magazynie
  • 7,62 zł

    Składniki: fasolka adzuki* 100% (*certyfikowany składnik ekologiczny) Sposób przygotowania: uprzednio namoczoną kilka godzin i przepłukaną fasolę należy gotować do miękkości w świeżej, nieosolonej wodzie ok. 60 min. Można dodać glony kombu (ułatwiają trawienie). Fasolę solimy dopiero pod koniec gotowania, ewentualnie można dodać sos sojowy.

    7,62 zł
    W magazynie
Pokazuje 1 - 12 z 45 elementów