Drodzy klienci, |
Brak produktów
SKŁADNIKI: 500g mąki pszennej uniwersalnej (typ 480) 500ml letniej wody 1 łyżka suszonych drożdży 2 łyżeczki soli
SKŁADNIKImąka pszenna typ 550*, rozczyn pszenny* (mąka pszenna typ 550*, woda, drożdże, cukier trzcinowy*), woda, sól morska, drożdże, cukier trzcinowy* (*certyfikowany składnik ekologiczny)
SKŁADNIKImąka pszenna typ 1050*, woda, zakwas żytni* (woda, mąka żytnia typ 1150*), drożdże, sól morska, płatki ziemniaczane* (*certyfikowany składnik ekologiczny)
SKŁADNIKIwoda, mąka żytnia* typ 1150, mąka żytnia razowa* typ 2000, zakwas żytni (woda, mąka żytnia* typ 1150), żyto* łamane, sól morska (*certyfikowany składnik ekologiczny)
Świeżo mielona mąka pszenna, łamana pszenica, woda i sól. Na trójfazowym zakwasie, który sprawia, że chleb nie ma kwaśnego smaku. Nie jest zbity, ale delikatnie wilgotny
Masa netto 820g Świeżo mielona mąka żytnia, łamane żyto, woda i sól. Na trójfazowym zakwasie żytnim, który sprawia, że chleb nie ma kwaśnego smaku. Nie jest zbity, ale delikatnie wilgotny. Wypiekamy go po południu i dajemy mu odpocząć 12 godzin.
Masa netto 500 g Składniki:Ekologiczna mąka orkiszowa z pełnego przemiału, mąka orkiszowa chlebowa, zakwas orkiszowy, sól morska, woda.
Bezpieczny dla chorych na celiakie. Składniki:mąka z Quinoa (50%), mąka kasztanowa (50%), skrobia z tapioki, sól morska, babka płesznik (błonnik, Plantago Psylium), Chia nasiona szałwii hiszpańskiej, błonnik jabłkowy, substancje zagęszczające: guma ksantanowa
SKŁADNIKImąka pszenna*(70%),woda, drożdże, sól morska (*certyfikowany składnik ekologiczny) WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna 1039 kJ / 245 kcalTłuszcz: 0,7 gw tym kwasy nasycone: 0,1 gWęglowodany: 50,7 gw tym cukry: 0,7 gBiałko: 8,1 gSól: 1,1g